Kokosové vanilkové rohlíčky: Jsou tak fantastické a lehké, že je budete připravovat v zimě i v létě!

6668
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Rohlíčky by měli po upečení získat zlatou barvu.

Nepečte jejich příliš dlouho, aby nestvrdli. Po upečení je obalíme ve směsi moučkového a vanilkového cukru a konce můžete ještě obalit v čokoládě. Já to dělám tak, že po obalení jejich cukrem ještě posypu, aby byly dokonale bílé.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

 

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články