Kokosové vanilkové rohlíčky: Jsou tak fantastické a lehké, že je budete připravovat v zimě i v létě!

5901
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Rohlíčky by měli po upečení získat zlatou barvu.

Nepečte jejich příliš dlouho, aby nestvrdli. Po upečení je obalíme ve směsi moučkového a vanilkového cukru a konce můžete ještě obalit v čokoládě. Já to dělám tak, že po obalení jejich cukrem ještě posypu, aby byly dokonale bílé.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

 

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články