Recept pokračuje na další straně
Mezitím si připravíme krém. Do misky nasypeme cukr, přidáme žloutky a vyšleháme do pěny. Následně zašleháme mouku. Postupně zašleháme i mléko. Přendáme do hrnce, přidáme vanilkovou esenci a uvaříme hustý krém. Nalijeme ho do čisté misky, přikryjeme potravinářskou fólií a necháme vychladnout.
Kakaový krém si připravíme tak, že si smícháme cukr s kakaem, přidáme vejce, mléko a vyšleháme metličkou. Dáme vařit do hrnce dokud hmota nezhoustne. Do této hmoty nyní zašleháme máslo, přidáme 2 lžíce nutelly a důkladně zašleháme. Kakaový krém navrstvíme na ztuhlý sušenkový základ a odložíme na 1 – 2 hodiny do chladničky.
Recept pokračuje na další straně
Pak si vybereme vanilkový krém, který vyšleháme spolu s máslem a navrstvíme ho na kakaový krém. Vyšleháme si šlehačku, natřeme ji, uhladíme na celý povrch dezertu a můžeme ozdobit například cukrovou drobenkou. Nakrájíme a podáváme. Přejeme dobrou chuť!