Geniální nepečený kinder zákusek: Žádná práce s těstem, jen sušenky, 2 krémy, šlehačka a máte dezert jako lusk!

3471
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Mezitím si připravíme krém. Do misky nasypeme cukr, přidáme žloutky a vyšleháme do pěny. Následně zašleháme mouku. Postupně zašleháme i mléko. Přendáme do hrnce, přidáme vanilkovou esenci a uvaříme hustý krém. Nalijeme ho do čisté misky, přikryjeme potravinářskou fólií a necháme vychladnout.

Kakaový krém si připravíme tak, že si smícháme cukr s kakaem, přidáme vejce, mléko a vyšleháme metličkou. Dáme vařit do hrnce dokud hmota nezhoustne. Do této hmoty nyní zašleháme máslo, přidáme 2 lžíce nutelly a důkladně zašleháme. Kakaový krém navrstvíme na ztuhlý sušenkový základ a odložíme na 1 – 2 hodiny do chladničky.

Recept pokračuje na další straně

Pak si vybereme vanilkový krém, který vyšleháme spolu s máslem a navrstvíme ho na kakaový krém. Vyšleháme si šlehačku, natřeme ji, uhladíme na celý povrch dezertu a můžeme ozdobit například cukrovou drobenkou. Nakrájíme a podáváme. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články