Fantastické pudinkové pečivo. Dělávám ho nejen na svátky. Stačí jakýkoliv pudink, který máte doma.Je neodolatelné

3667
Sdílejte

Těsto jednoduše rozválíme na pomoučeném vále (tloušťka asi 4 mm) a pomocí vykrajovátek vykrajujeme jednotlivé sušenky. Uložíme na plech vyložený papírem (nebo vymazaný) a pečeme při teplotě 180 stupňů 10 minut.

Recept pokračuje na další straně

Pokud rádi experimentujete experimentovat, tak si připravte dvě barvy těsta, světlé a tmavé (do tmavého přidejte i kakao). Potom obě těsta rozdělíme na menší kuličky a vždy spojíme do kruhu 3 světlé a 3 tmavé – střídavě. Namastíme si ruce a mezi dlaněmi rychlými krouživými pohyby spojíme – vznikne nám zajímavý tvar.

Výsledek.
Recept pokračuje na další straně

Vypadá to pěkně a ještě lépe chutná.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

VIDEO NÁVOD : 

 

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články