Fantastické pudinkové pečivo. Dělávám ho nejen na svátky. Stačí jakýkoliv pudink, který máte doma.Je neodolatelné

3707
Sdílejte

Těsto jednoduše rozválíme na pomoučeném vále (tloušťka asi 4 mm) a pomocí vykrajovátek vykrajujeme jednotlivé sušenky. Uložíme na plech vyložený papírem (nebo vymazaný) a pečeme při teplotě 180 stupňů 10 minut.

Recept pokračuje na další straně

Pokud rádi experimentujete experimentovat, tak si připravte dvě barvy těsta, světlé a tmavé (do tmavého přidejte i kakao). Potom obě těsta rozdělíme na menší kuličky a vždy spojíme do kruhu 3 světlé a 3 tmavé – střídavě. Namastíme si ruce a mezi dlaněmi rychlými krouživými pohyby spojíme – vznikne nám zajímavý tvar.

Výsledek.
Recept pokračuje na další straně

Vypadá to pěkně a ještě lépe chutná.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

VIDEO NÁVOD : 

 

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články