Extrémně chutný jablečný koláč z bábovkové formy: Tento recept okamžitě ukládám mezi oblíbené!

6079
Sdílejte
Troubu předehřejeme na 180 ° C a pečeme asi 40 minut. Hotový jablečný koláč přikryjeme talířem, obrátíme a překlopíme. Smetanu smícháme s cukrem, dokud se cukr zcela nerozpustí. Přendáme do cukrářského sáčku a polijeme vrch bábovky. Nakrájíme a podáváme.
 
 
Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články