Dokonalé strojkové pečivo, které se úplně rozplývá na jazyku: Recept od proslulé cukrářky!

13846
Sdílejte

Těsto zabalíme do potravinářské fólie a odložíme do lednice na hodinu.

Pomocí strojku uděláme na plech vyložený pečícím papírem nebo vymazaný a posypaný moukou hady, které nakrájíme na stejné tyčinky.

Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů asi 7 minut.

 

Upečené slepíme marmeládou a namočíme do čokolády, nebo spoj ozdobíme strouhaným kokosem.

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články