Dokonalé strojkové pečivo, které se úplně rozplývá na jazyku: Recept od proslulé cukrářky!

16389
Sdílejte

Těsto zabalíme do potravinářské fólie a odložíme do lednice na hodinu.

Pomocí strojku uděláme na plech vyložený pečícím papírem nebo vymazaný a posypaný moukou hady, které nakrájíme na stejné tyčinky.

Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů asi 7 minut.

 

Upečené slepíme marmeládou a namočíme do čokolády, nebo spoj ozdobíme strouhaným kokosem.

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články