Dokonalé strojkové pečivo, které se úplně rozplývá na jazyku: Recept od proslulé cukrářky!

16721
Sdílejte

Těsto zabalíme do potravinářské fólie a odložíme do lednice na hodinu.

Pomocí strojku uděláme na plech vyložený pečícím papírem nebo vymazaný a posypaný moukou hady, které nakrájíme na stejné tyčinky.

Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů asi 7 minut.

 

Upečené slepíme marmeládou a namočíme do čokolády, nebo spoj ozdobíme strouhaným kokosem.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články