Božsky jemná čokoládová roláda „Kočičí oči“: Dezert, který trumfne i dort – každý ho miluje!

3179
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Čokoládu si nalámeme a dáme do hrnce. Ve vodní lázni si čokoládu rozpustíme tak, aby vznikla kompaktní poleva. Mezitím si upečeme roládu na 170 ° C v předehřáté troubě do zlatova. Po upečení ji polijeme čokoládovou polevou. Do středu nasypeme nasekané ořechy.

 

Roládu si nakrájíme a můžeme ji podávat.

 

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO POSTUP : 

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články