Božsky jemná čokoládová roláda „Kočičí oči“: Dezert, který trumfne i dort – každý ho miluje!

3078
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Čokoládu si nalámeme a dáme do hrnce. Ve vodní lázni si čokoládu rozpustíme tak, aby vznikla kompaktní poleva. Mezitím si upečeme roládu na 170 ° C v předehřáté troubě do zlatova. Po upečení ji polijeme čokoládovou polevou. Do středu nasypeme nasekané ořechy.

 

Roládu si nakrájíme a můžeme ji podávat.

 

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO POSTUP : 

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články