Těchto sladkých rolí se nikdy nepřejíme: Jsou tak dobré, že si je rodina žádá každý víkend !

6023
Sdílejte

5. Vyválíme na tloušťku asi 3 mm a nařežeme na čtverce s rozměrem 8 x 8 cm.

Recept pokračuje na další straně

6. Každý čtverec vymažeme rozpuštěným máslem a posypeme cukrem.

7. Srolujeme, okraje slepíme, obalíme v cukru a ukládáme na plech pokrytý pečícím papírem (v případě, že připravujeme rolky s nádivkou, naneseme ji rovnoměrně na čtverce ještě před srolováním).

8. Rolky pečeme 20 minut při teplotě 180 ° C.

Určitě je vyzkoušejte. Příprava je velmi jednoduchá a výsledek stojí za to.

Přejeme dobrou chuť!

 

zdroj : retete-usoare

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články