Těchto sladkých rolí se nikdy nepřejíme: Jsou tak dobré, že si je rodina žádá každý víkend !

5397
Sdílejte

5. Vyválíme na tloušťku asi 3 mm a nařežeme na čtverce s rozměrem 8 x 8 cm.

Recept pokračuje na další straně

6. Každý čtverec vymažeme rozpuštěným máslem a posypeme cukrem.

7. Srolujeme, okraje slepíme, obalíme v cukru a ukládáme na plech pokrytý pečícím papírem (v případě, že připravujeme rolky s nádivkou, naneseme ji rovnoměrně na čtverce ještě před srolováním).

8. Rolky pečeme 20 minut při teplotě 180 ° C.

Určitě je vyzkoušejte. Příprava je velmi jednoduchá a výsledek stojí za to.

Přejeme dobrou chuť!

 

zdroj : retete-usoare

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články