Těchto sladkých rolí se nikdy nepřejíme: Jsou tak dobré, že si je rodina žádá každý víkend !

5232
Sdílejte

5. Vyválíme na tloušťku asi 3 mm a nařežeme na čtverce s rozměrem 8 x 8 cm.

Recept pokračuje na další straně

6. Každý čtverec vymažeme rozpuštěným máslem a posypeme cukrem.

7. Srolujeme, okraje slepíme, obalíme v cukru a ukládáme na plech pokrytý pečícím papírem (v případě, že připravujeme rolky s nádivkou, naneseme ji rovnoměrně na čtverce ještě před srolováním).

8. Rolky pečeme 20 minut při teplotě 180 ° C.

Určitě je vyzkoušejte. Příprava je velmi jednoduchá a výsledek stojí za to.

Přejeme dobrou chuť!

 

zdroj : retete-usoare

Kam dál?

Kadaňský salát univerzální. Křupavý, snadný na přípravu a je univerzální, aby se hodil k mnoha jídlům

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Další články