Těchto sladkých rolí se nikdy nepřejíme: Jsou tak dobré, že si je rodina žádá každý víkend !

5755
Sdílejte

5. Vyválíme na tloušťku asi 3 mm a nařežeme na čtverce s rozměrem 8 x 8 cm.

Recept pokračuje na další straně

6. Každý čtverec vymažeme rozpuštěným máslem a posypeme cukrem.

7. Srolujeme, okraje slepíme, obalíme v cukru a ukládáme na plech pokrytý pečícím papírem (v případě, že připravujeme rolky s nádivkou, naneseme ji rovnoměrně na čtverce ještě před srolováním).

8. Rolky pečeme 20 minut při teplotě 180 ° C.

Určitě je vyzkoušejte. Příprava je velmi jednoduchá a výsledek stojí za to.

Přejeme dobrou chuť!

 

zdroj : retete-usoare

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články