Taková fajnová žebírka jste ještě nejedli: Jsou neuvěřitelně šťavnatá a ta chuť vás dostane !

48064
Sdílejte

3. Necháme marinovat alespoň 30 minut.

4. Po uplynutí této doby žebírka přendáme na plech a přikryjeme alobalem.

Recept pokračuje na další straně

5. Vložíme do trouby předehřáté na 220 ° C a pečeme asi 50 minut. Pak odstraníme alobal a pokud je tam příliš mnoho šťávy, odebereme z ní.

6. Vložíme zpět do trouby a necháme péct ještě dalších 30 – 40 minut do zlatova.

Hotovo! Přejeme dobrou chuť!

Videonávod

 

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články