Taková fajnová žebírka jste ještě nejedli: Jsou neuvěřitelně šťavnatá a ta chuť vás dostane !

50153
Sdílejte

3. Necháme marinovat alespoň 30 minut.

4. Po uplynutí této doby žebírka přendáme na plech a přikryjeme alobalem.

Recept pokračuje na další straně

5. Vložíme do trouby předehřáté na 220 ° C a pečeme asi 50 minut. Pak odstraníme alobal a pokud je tam příliš mnoho šťávy, odebereme z ní.

6. Vložíme zpět do trouby a necháme péct ještě dalších 30 – 40 minut do zlatova.

Hotovo! Přejeme dobrou chuť!

Videonávod

 

Kam dál?

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Další články