Salát z červené řepy, který budete chtít jíst každý den: Zdravý, rychlý, jednoduchý a chutná opravdu výborně !

20642
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Cibuli nakrájíme na tenké půl kroužky, vložíme do hluboké mísy, přidáme půl lžíce cukru, sůl, ocet a dobře promícháme. Necháme 15 minut marinovat.

Na hrubém struhadle nastrouháme řepu, přendáme do mísy s marinovanou cibulí, přidáme ořechy, nasekaný kopr, prolisovaný česnek, pepř podle chuti a zalijeme olejem. Promícháme a můžeme podávat.
foto
Přejeme dobrou chuť!

VIDEO POSTUP :

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články