Salát z červené řepy, který budete chtít jíst každý den: Zdravý, rychlý, jednoduchý a chutná opravdu výborně !

36407
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Cibuli nakrájíme na tenké půl kroužky, vložíme do hluboké mísy, přidáme půl lžíce cukru, sůl, ocet a dobře promícháme. Necháme 15 minut marinovat.

Na hrubém struhadle nastrouháme řepu, přendáme do mísy s marinovanou cibulí, přidáme ořechy, nasekaný kopr, prolisovaný česnek, pepř podle chuti a zalijeme olejem. Promícháme a můžeme podávat.
foto
Přejeme dobrou chuť!

VIDEO POSTUP :

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články