Salát z červené řepy, který budete chtít jíst každý den: Zdravý, rychlý, jednoduchý a chutná opravdu výborně !

40996
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Cibuli nakrájíme na tenké půl kroužky, vložíme do hluboké mísy, přidáme půl lžíce cukru, sůl, ocet a dobře promícháme. Necháme 15 minut marinovat.

Na hrubém struhadle nastrouháme řepu, přendáme do mísy s marinovanou cibulí, přidáme ořechy, nasekaný kopr, prolisovaný česnek, pepř podle chuti a zalijeme olejem. Promícháme a můžeme podávat.
foto
Přejeme dobrou chuť!

VIDEO POSTUP :

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články