Pouhých 150 gramů masa a mnoho karbanátků na stole: Levný recept na vynikající a šťavnaté karbanátky !

4431
Sdílejte

Zelí nastrouháme, nebo nakrájíme nadrobno a cibuli také nastrouháme nebo nakrájíme nadrobno.

Přeložíme je do mísy, zalijte vroucí vodou a necháme 2 minuty působit .

Zeleninu scedíme z vody, přidáme nasekanou petrželku, maso, vejce, smetanu, sůl, pepř, mouku a jedlou sodu. Velmi dobře promícháme složení.

Recept pokračuje na další straně

Formujeme karbanátky a přendáme je na plech vyložený pečícím papírem.

Pečeme 30 minut ve vyhřáté troubě na 200 ° C.

Karbanátky potřeme máslem nebo podáváme s oblíbenou omáčkou. Jsou velmi jemné, šťavnaté a chutné ! Levná varianta je stejně dobrá jako klasický recept na karbanátky. Užijte si je s rodinou.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

zdroj : retete-usoare

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články