Pouhých 150 gramů masa a mnoho karbanátků na stole: Levný recept na vynikající a šťavnaté karbanátky !

7470
Sdílejte

Zelí nastrouháme, nebo nakrájíme nadrobno a cibuli také nastrouháme nebo nakrájíme nadrobno.

Přeložíme je do mísy, zalijte vroucí vodou a necháme 2 minuty působit .

Zeleninu scedíme z vody, přidáme nasekanou petrželku, maso, vejce, smetanu, sůl, pepř, mouku a jedlou sodu. Velmi dobře promícháme složení.

Recept pokračuje na další straně

Formujeme karbanátky a přendáme je na plech vyložený pečícím papírem.

Pečeme 30 minut ve vyhřáté troubě na 200 ° C.

Karbanátky potřeme máslem nebo podáváme s oblíbenou omáčkou. Jsou velmi jemné, šťavnaté a chutné ! Levná varianta je stejně dobrá jako klasický recept na karbanátky. Užijte si je s rodinou.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

zdroj : retete-usoare

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články