Zelí nastrouháme, nebo nakrájíme nadrobno a cibuli také nastrouháme nebo nakrájíme nadrobno.
Přeložíme je do mísy, zalijte vroucí vodou a necháme 2 minuty působit .
Zeleninu scedíme z vody, přidáme nasekanou petrželku, maso, vejce, smetanu, sůl, pepř, mouku a jedlou sodu. Velmi dobře promícháme složení.
Recept pokračuje na další straně
Formujeme karbanátky a přendáme je na plech vyložený pečícím papírem.
Pečeme 30 minut ve vyhřáté troubě na 200 ° C.
Karbanátky potřeme máslem nebo podáváme s oblíbenou omáčkou. Jsou velmi jemné, šťavnaté a chutné ! Levná varianta je stejně dobrá jako klasický recept na karbanátky. Užijte si je s rodinou.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂
zdroj : retete-usoare