Lahodný jablečný mřížovník s pudinkem a super-rychlou přípravou: Dnes ho podávám ke kávičce !

9121
Sdílejte

100 g kr. cukru

100 ml mléka pokojové teploty

200 g hladké prosáté mouky

0,5 bal. vanilkového cukru vanilin

1 lžička prášku do pečiva

2 malé jablka

Forma 18 * 24 cm

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Nejprve si uvaříme krém. Vajíčko rozmícháme s cukrem, škrobem, mlékem a uvaříme hustý pudink.

Vychladlý pudink navrstvíme do cukrářského sáčku a připravíme těsto.

Vejce vyšleháme s oběma cukry do pěny. Přidáme prosátou mouku s práškem do pečiva.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články