Koblížky jemné jako pavučinka – bez smažení, do těsta dejte tvaroh a v troubě se krásně nafouknou !

23344
Sdílejte

Hledala jsem recept na koblihy, které by byly krásné jemné, ne tak mastné, jako ty klasické.

Našla jsem tento fantastický recept na koblihy s čokoládou, které vůbec nejsou mastné a chutnají výborně!

Co budeme potřebovat:

500 g hladké mouky
50 g másla
100 g cukru
10 gramů sušeného droždí nebo 1/2 kostky čerstvého
2 vejce
120 ml vlažného mléka
125 gramů ricotta sýra nebo pomazánkového másla
čokoládové lupínky
moučkový cukr
pomerančová kůra

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články