Koblížky jemné jako pavučinka – bez smažení, do těsta dejte tvaroh a v troubě se krásně nafouknou !

22452
Sdílejte

Hledala jsem recept na koblihy, které by byly krásné jemné, ne tak mastné, jako ty klasické.

Našla jsem tento fantastický recept na koblihy s čokoládou, které vůbec nejsou mastné a chutnají výborně!

Co budeme potřebovat:

500 g hladké mouky
50 g másla
100 g cukru
10 gramů sušeného droždí nebo 1/2 kostky čerstvého
2 vejce
120 ml vlažného mléka
125 gramů ricotta sýra nebo pomazánkového másla
čokoládové lupínky
moučkový cukr
pomerančová kůra

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Ořechová hnízda plněná čokoládou! Fantastická sváteční cukrovinka

Další články