Jen mouka, voda, olej a sůl: Super levná a chutná večeře na talíři za pár minut !

5711
Sdílejte

Pak každou cestovní kuličku rozválíme na tenkou placku a opékáme na suché rozpálené pánvi s nepřilnavým povrchem.

Každou stranu opékáme asi 20 sekund a potom otočíme.

Když jsou všechny placky opečené, můžeme je podávat samotné nebo libovolně naplnit.

Přejeme dobrou chuť!

 

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články