Jen 2 vejce a 3 brambory vám stačí na základ tohoto vynikajícího jídla: Náplň si můžete obměňovat vždy podle chuti !

6411
Sdílejte

100 g tvrdého sýra

sůl, pepř podle chuti

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Brambory si nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme a necháme 5 minut stát, aby pustily šťávu. Tu následně scedíme a trochu vytlačíme. Přimícháme vajíčka, osolíme a opepříme podle chuti.

TIP: K bramborám můžete přidat i nakrájenou nať nebo bylinky.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články