Jen 2 vejce a 3 brambory vám stačí na základ tohoto vynikajícího jídla: Náplň si můžete obměňovat vždy podle chuti !

5990
Sdílejte

100 g tvrdého sýra

sůl, pepř podle chuti

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Brambory si nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme a necháme 5 minut stát, aby pustily šťávu. Tu následně scedíme a trochu vytlačíme. Přimícháme vajíčka, osolíme a opepříme podle chuti.

TIP: K bramborám můžete přidat i nakrájenou nať nebo bylinky.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články