Italský jablečný koláč z 1 misky: Jen zamíchat jablka spolu s těstem a dát do formy – nejlepší jablečník sezóny !

35974
Sdílejte

Postup:

Jablka oloupeme, rozkrojíme a na čtvrtiny odstraníme jádřinec. Potom čtvrtiny nakrájíme na velmi tenké plátky a pokapeme je citronovou šťávou.

Všechny ostatní ingredience dáme do velké mixovací mísy a důkladně ale pomalu promícháme. Výsledkem je hladké těsto.

Plátky jablek přendáme do těsta, pak směs vložíme do kulaté dortové formy, která je natřena máslem a vysypaná moukou.

Recept pokračuje na další straně

Plech s těstem vložíme do trouby na 180 ° C a pečeme asi 45 minut dozlatova.

Nakonec italský jablečný koláč vydatně posypeme práškovým cukrem.

Poznámky k receptu:

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články