Dokonalé sněhové pusinky bez šlehání nad párou: Zvládne to i začátečník !

9943
Sdílejte


Na plech vyložený papírem stříkáme pomocí cukrářského sáčku jednotlivé pusinky – měly by mít stejnou velikost.

Při teplotě 100 stupňů sušíme v troubě asi hodinu (podle velikosti pusinek). Pokud je to možné zvolte funkci ventilátor, sušení se urychlí.

Video postup:

 

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články