Dokonalé sněhové pusinky bez šlehání nad párou: Zvládne to i začátečník !

12913
Sdílejte


Na plech vyložený papírem stříkáme pomocí cukrářského sáčku jednotlivé pusinky – měly by mít stejnou velikost.

Při teplotě 100 stupňů sušíme v troubě asi hodinu (podle velikosti pusinek). Pokud je to možné zvolte funkci ventilátor, sušení se urychlí.

Video postup:

 

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články