Dokonalé sněhové pusinky bez šlehání nad párou: Zvládne to i začátečník !

12333
Sdílejte


Na plech vyložený papírem stříkáme pomocí cukrářského sáčku jednotlivé pusinky – měly by mít stejnou velikost.

Při teplotě 100 stupňů sušíme v troubě asi hodinu (podle velikosti pusinek). Pokud je to možné zvolte funkci ventilátor, sušení se urychlí.

Video postup:

 

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články