Šťavnaté masové rolky s bramborami pečené v jedné míse: Vynikající oběd bez námahy a bez kopy špinavého nádobí !

17460
Sdílejte

1 PL majonézy

500 g brambor

bylinky dle chuti

olej

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Maso si nakrájíme na plátky, naklepeme paličkou, z obou stran osolíme a opepříme.

2. Brambory nakrájíme na silnější kolečka a přendáme je do zapékací mísy nebo do pekáče. Posypeme solí, bylinkami podle chuti, přidáme trochu oleje a promícháme.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články