Prastarý recept na nejlepší plněné zelí od mojí tety ze Slovenska. Tento recept je cennější, než ledajaké hmotné statky !

45251
Sdílejte

2 větší hlávky zelí
2 kg mletého vepřového masa ideální plece
2 kg rýže (předvařené)
2 vejce
sůl
Pepř, červená paprika
kysané zelí

Recept pokračuje na další straně

1. Maso ochutíme solí a kořením, přidáme předvařenou rýži, vejce a promícháme.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články