Pikantní polévka podle mistra šéfkuchaře, kterou uvaříte už za 20 minut! Luxusní oběd i vydatná večeře pro všechny gurmány.

2437
Sdílejte

Do vařící vody přidejte oba bujony, nechte rozpustit, přisypte čočku a všechnu nakrájenou zeleninu (brokolici a špenát zatím nepřidávejte). Přidejte bobkový list a vařte, dokud čočka nezměkne podle vaší chuti.

Mezi tím si spařte brokolici i špenát a hned je ochlaďte. Takto připravené je vložte do hotové polévky, nechte prohřát a servírujte.

Polévku ozdobte řeckým jogurtem ochuceným citronovou šťávou. Dobrou chuť.

Kam dál?

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Tortilla rolky: Rychlé a velmi chutné občerstvení, kterým ohromíte přátele i rodinu !

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Další články