Na večírku vázla nálada. Tak vzala mátu, limetku a cukr. Všechno smíchala ve džbánu a zalila to rumem. Takové osvěžení ještě nezažili!

1453
Sdílejte

Ingredience

  • 15 lístků máty
  • 1 limetka
  • 2-4 lžíce třtinového cukru
  • 1 dcl kvalitního rumu
  • 400 ml perlivé vody
  • led

Postup práce

Do džbánu dejte mátu, cukr a rozpůlenou limetku. Suroviny rozmačkejte, aby se pěkně spojily.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články