Na večírku vázla nálada. Tak vzala mátu, limetku a cukr. Všechno smíchala ve džbánu a zalila to rumem. Takové osvěžení ještě nezažili!

2189
Sdílejte

Ingredience

  • 15 lístků máty
  • 1 limetka
  • 2-4 lžíce třtinového cukru
  • 1 dcl kvalitního rumu
  • 400 ml perlivé vody
  • led

Postup práce

Do džbánu dejte mátu, cukr a rozpůlenou limetku. Suroviny rozmačkejte, aby se pěkně spojily.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články