Které vztahy znamení zvěrokruhu jsou v září ohroženy

1516
Sdílejte

Kozoroh. Rodinný život Kozorohů nyní nelze nazvat klidným, bude připomínat mexický televizní seriál. Dobré nebo špatné však do značné míry závisí na vašem přístupu.

Typičtí Kozorožci samozřejmě nejsou zvyklí na takovou intenzitu vášně, ale pouze ve vaší moci, aby za vás okolnosti fungovaly. Jedna věc je udělat si s milovaným někoho kvůli maličkostem a druhá věc je vyřešit věci v ložnici.

Je pravda, že někteří zástupci znamení si budou muset dělat starosti s úmyslným chováním druhé poloviny. Budou existovat důvody pro žárlivost, nebo dokonce ty nejskutečnější důvody …

Pokud byl váš vztah s vaším blízkým na pokraji rozchodu, pak nyní s největší pravděpodobností dojde k logickému konci (4. dům také symbolizuje dokončení). A toto rozhodnutí přijmou sami Býci.

Některé vztahy Býka mohou být ovlivněny bouřemi, které zuří mimo ně – například pokud jste nervózní kvůli penězům nebo dětem.

V každém případě, pokud ukončíte vztah, nespěchejte s vytvářením nových. Raději věnujte čas sobě. Když jste opravdu připraveni, na vašem obzoru se určitě objeví nová láska.

Štír. U většiny zástupců znamení budou otázky lásky a peněz úzce souviset, včetně těch, které jsou v manželství – možné jsou spory o rozdělení finančních prostředků v rodině.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články