Křehoučké vepřové řízky na hořčici: Kdo chce rychlý a fantasticky chutný oběd, ať se drží jen tohoto receptu !

31035
Sdílejte

Vybereme na talíř.

Na výpeku osmažíme cibuli a přidáme 2 špetky červené papriky.

Na zpěněnou cibuli dáme zataženo plátky masa a promícháme, přikryjeme pokličkou a dusíme asi 35 minut.

Maso občas promícháme a podlijeme trochou horké vody a já doporučuji přidat i trochu bílého vína , aby se nám vytvořila šťáva. (Nesmíme dát najednou hodně vody, neboť maso by ztvrdlo). Nakonec můžeme maso vybrat a šťávu rozmixovat, pokud vám nevadí kousky cibulky, mixovat nemusíte.

Recept pokračuje na další straně

Podáváme se šoupání bramborami, bramborovou kaší, případně s paření knedlíkem.

 

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články