Křehoučké vepřové řízky na hořčici: Kdo chce rychlý a fantasticky chutný oběd, ať se drží jen tohoto receptu !

29462
Sdílejte

Vybereme na talíř.

Na výpeku osmažíme cibuli a přidáme 2 špetky červené papriky.

Na zpěněnou cibuli dáme zataženo plátky masa a promícháme, přikryjeme pokličkou a dusíme asi 35 minut.

Maso občas promícháme a podlijeme trochou horké vody a já doporučuji přidat i trochu bílého vína , aby se nám vytvořila šťáva. (Nesmíme dát najednou hodně vody, neboť maso by ztvrdlo). Nakonec můžeme maso vybrat a šťávu rozmixovat, pokud vám nevadí kousky cibulky, mixovat nemusíte.

Recept pokračuje na další straně

Podáváme se šoupání bramborami, bramborovou kaší, případně s paření knedlíkem.

 

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články