Jemný mléčný krém do všech zákusků a koláčů: Za pár korun máte náplň do dezertů jako od profi cukráře !

17996
Sdílejte

3. Přidejte vanilin podle chuti, promíchejte .

4. Stáhneme z plamene, přikryjte a za občasného míchání nechte 40 minut odstát.

Recept pokračuje na další straně

5. Změklé máslo vyšleháme do pěny a po částech přidejte do krému, který vyšlehejte do vzdušné a homogenní hmoty.

Tip: na základě tohoto krému si můžete připravit i čokoládový krém přidáním 1 – 2 polévkových lžic kakaa.

Pokud máte rádi krémovější chuť, přidejte mascarpone nebo zakysanou smetanu . I do tohoto krému můžete přidat různé přísady: kousky čokolády, ořechy, ovoce. Krém perfektně drží tvar, takže jej lze použít do rohlíků, koláčů, pečiva a jiných dezertů.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články