Smíchala pudink se šlehačkou a posypala to čokoládou. Za 10 minut servírovala dezert, jaký jste ještě zaručeně nejedli!

5405
Sdílejte

Nejlépe vychlazené skleněné poháry naplňte připraveným krémem, ozdobte odloženou šlehačkou a posypte čokoládou. Dobrou chuť.

Poháry nejlépe chutnají dobře vychlazené. Pokud to vydržíte, nechte je před servírováním aspoň 2 hodiny v lednici. Za tu báječnou chuť to rozhodně stojí!

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články