Cikánské placky: Geniální jídlo za levný peníz, se kterým budete sklízet úspěch !

44249
Sdílejte


Mouku prosejeme a část smícháme se sodou, solí, cukrem, vejcem, zakysanou smetanou, rostlinným olejem.

Hmotu dobře promíchané a přidáme kefír při pokojové teplotě. Uhněteme těsto.

Tip : mouku přidávejte po částech, těsto by mělo být měkké a nelepivé, takže můžete použít méně mouky jako já.

Těsto dáme do sáčku a dáme na 30 minut do chladničky.

Recept pokračuje na další straně

Těsto rozdělíme na porce na kuličky, vyválíme válečkem a opečeme na rostlinném oleji .

Pokud děláte placky s náplní, pak těsto vyválejte na tenko, vyložte nádivku, zabalte a vyválejte válečkem.

Vezměte si libovolnou náplň podle svých představ a kefír lze nahradit přírodním jogurtem nebo zakysanou smetanou.

zdroj : souspark

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články