Za pár minut a bez pečení vykouzlila luxusní dezert, jaký nekoupíte v žádné cukrárně. Domácí cheesecake bez mouky oslní všechny vaše hosty.

2862
Sdílejte

Formu vyndejte z lednice a na sušenky navrstvěte všechen krém, povrch uhlaďte. Dort vložte nejlépe přes noc do lednice odpočívat. Druhý den posypte ovocem a servírujte.

Cheesecake krásně vypadá a božsky chutná. Pokud nevydržíte čekat na tu lahůdku přes noc, zkuste to aspoň 2 hodiny. Za to pochutnání to přece stojí!

Kam dál?

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Další články