Za pár minut a bez pečení vykouzlila luxusní dezert, jaký nekoupíte v žádné cukrárně. Domácí cheesecake bez mouky oslní všechny vaše hosty.

2905
Sdílejte

Postup práce

Sušenky podrťte na jemný prášek, zalijte rozpuštěným máslem a dobře promíchejte.
Dortovou formu o průměru cca 24 cm vystelte potravinovou fólií, navrstvěte sušenkové „těsto“ a dobře přitlačte. Vložte na cca 1 hodinu do lednice ztuhnout.

Mezi tím dejte do mísy tvaroh, pomazánková másla, zakysanou smetanu a vyšlehejte s cukrem do hladkého krému.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články