Za pár minut a bez pečení vykouzlila luxusní dezert, jaký nekoupíte v žádné cukrárně. Domácí cheesecake bez mouky oslní všechny vaše hosty.

2952
Sdílejte

Postup práce

Sušenky podrťte na jemný prášek, zalijte rozpuštěným máslem a dobře promíchejte.
Dortovou formu o průměru cca 24 cm vystelte potravinovou fólií, navrstvěte sušenkové „těsto“ a dobře přitlačte. Vložte na cca 1 hodinu do lednice ztuhnout.

Mezi tím dejte do mísy tvaroh, pomazánková másla, zakysanou smetanu a vyšlehejte s cukrem do hladkého krému.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články