Vyberte si jednu kartu a zjistíte co se děje za vašimi zády, kdo a proč nám přeje zlo nebo nám závidí

6715
Sdílejte

Protože jste velmi úspěšní, šťastní a možná vyšší na společenském žebříčku nebo lépe. Jste miláčkem štěstí, který dokáže získat vše ze života, jako by magií. Kromě toho jste velmi atraktivní pro opačné pohlaví a mezi svými fanoušky můžete mít velký výběr.

Toto je zajímavé zarovnání, kde není žádné zlo a černá závist. Spíše je to zvláštní forma obdivu pro vás a váš úspěch. Tato osoba by chtěla být jako vy, abyste se přiblížili.

Pokračování na další straně

MOŽNOST 2

Kdo mi závidí:

V tomto případě možná nemáte jednoho, ale alespoň dva závistivé lidi. Tito lidé mohou být členy vaší rodiny nebo jednoduše jít do vašeho domu. Je také možné, že se jedná o manželský pár nebo lidi žijící pod stejnou střechou. V každém případě jsou to lidé blízko vás.

Proč:

Jedná se výhradně o finance, finanční pohodu a prosperitu. Možná máte trochu víc a žijete o něco lépe než tito lidé. To způsobuje akutní závist a může dokonce vést lidi ke stavu nenávisti vůči vám. V některých případech to bude hrát takhle. že jste těmto lidem pomáhali nebo jim půjčovali peníze.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články