Větrník jako dort: nejlahodnější dezert pod sluncem, lepší nemají ani v cukrárně !

14528
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Do těsta jedno po druhém zašleháme vejce.

Těsto rozdělíme na polovinu. Připravíme si formu, na dno uložíme pečící papír a natřeme první polovinu těsta. Pečte v troubě na 190 stupňů asi 25 minut.

Recept pokračuje na další straně

Stejně upečeme i druhou polovinu těsta a necháme vychladnout.

Nakonec vychladlý pudink vyšleháme se změklým máslem.

Na první polovinu těsta navrstvíme krém, přiložíme druhou polovinu těsta a posypeme cukrem.

Podáváme vychlazené.

 

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články