Větrník jako dort: nejlahodnější dezert pod sluncem, lepší nemají ani v cukrárně !

14232
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Do těsta jedno po druhém zašleháme vejce.

Těsto rozdělíme na polovinu. Připravíme si formu, na dno uložíme pečící papír a natřeme první polovinu těsta. Pečte v troubě na 190 stupňů asi 25 minut.

Recept pokračuje na další straně

Stejně upečeme i druhou polovinu těsta a necháme vychladnout.

Nakonec vychladlý pudink vyšleháme se změklým máslem.

Na první polovinu těsta navrstvíme krém, přiložíme druhou polovinu těsta a posypeme cukrem.

Podáváme vychlazené.

 

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články