Větrník jako dort: nejlahodnější dezert pod sluncem, lepší nemají ani v cukrárně !

14342
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Do těsta jedno po druhém zašleháme vejce.

Těsto rozdělíme na polovinu. Připravíme si formu, na dno uložíme pečící papír a natřeme první polovinu těsta. Pečte v troubě na 190 stupňů asi 25 minut.

Recept pokračuje na další straně

Stejně upečeme i druhou polovinu těsta a necháme vychladnout.

Nakonec vychladlý pudink vyšleháme se změklým máslem.

Na první polovinu těsta navrstvíme krém, přiložíme druhou polovinu těsta a posypeme cukrem.

Podáváme vychlazené.

 

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články