Vsadila na osvědčenou klasiku a vyhrála. Za 10 minut připravila luxusní pomazánku z domácích vajec a stala se královnou hostitelek!

1882
Sdílejte

Postup práce

Vejce uvařte natvrdo, nechte mírně vychladnout a oloupejte. Poté je nadrobno nakrájejte a dejte do mísy. Přidejte tatarku, nadrobno nasekanou cibuli, drobné kostičky okurek a nakonec dochuťte solí, popřípadě pepřem.

Pomazánku servírujte s čerstvým pečivem, celozrným chlebem, nebo slanými sušenkami, např. Tuc. Chutná skvěle i se zeleninovým salátem.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články