Vsadila na osvědčenou klasiku a vyhrála. Za 10 minut připravila luxusní pomazánku z domácích vajec a stala se královnou hostitelek!

2514
Sdílejte

Postup práce

Vejce uvařte natvrdo, nechte mírně vychladnout a oloupejte. Poté je nadrobno nakrájejte a dejte do mísy. Přidejte tatarku, nadrobno nasekanou cibuli, drobné kostičky okurek a nakonec dochuťte solí, popřípadě pepřem.

Pomazánku servírujte s čerstvým pečivem, celozrným chlebem, nebo slanými sušenkami, např. Tuc. Chutná skvěle i se zeleninovým salátem.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články