Tahle zapékaná krkovička si získá i ty nejnáročnější gurmány. Takovou jste ještě nejedli

13170
Sdílejte

Celý proces opakujeme a ukládáme jednu vrstvu za druhou.

Přikryjeme hliníkovou fólií a troubu vyhřejeme na 200°C. Pečeme 50-60 minut.

Připravíme omáčku. Smícháme smetanu, protlačený česnek a oblíbené koření podle chuti.

Několik minut před koncem pečení omáčkou polijeme maso. Vložíme do trouby a pečeme dozlatova.Dobrou chuť.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články