Takovou přípravu smaženice ještě neznáte! Nádherná na pohled, dokonalá pro chuťové pohárky. Připravte si ji za 10 minut už dnes!

2399
Sdílejte

Do směsi rozklepněte vejce, osolte a opepřete, popřípadě pokmínujte. S mícháním počkejte, dokud bílky neztuhnou. Teprve poté začněte směs pomalu promíchávat. Získáte  na pohled krásně barevnou smaženici.

Podávejte s čerstvým pečivem, tousty, nebo topinkami. Dobrou chuť.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články