Prudce žravé pagáčky se sýrem a bramborami, které jdou u nás na dračku: Lehké jako pírko a zůstanou měkkoučké i třetí den !

4095
Sdílejte

Tyto pagáčky měli u nás velký úspěch a tak jejich připravuji jako na běžícím pásu. Nemají chybu a když náhodou zůstanou, jsou měkkoučké i třetí den. Velmi jednoduchý recept, který zvládnou i začátečníci!

Potřebujeme:

250 g tvrdého sýra

250 g hladké mouky

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články