Oblíbená světová značka ZARA čelí obrovskému skandálu: „Tak TOTO je opravdu vrchol!“

1239
Sdílejte

„Vyrobil jsem toto zboží, který si chystáte koupit, ale já za něj nemám zaplaceno.“ Zákazníci se nejdříve divili a brali to jako omyl, ale když se převalila celá pravda, velmi rychle tomu pochopili. Jelikož si turečtí dělníci svou práci váží a potřebují ji, rozhodli se v ní pokračovat, ale vybojovat si to, co jim patří. Díky svému činu chtěli vyvolat ve světě kampaň, ve které by je podpořily i zákazníci.

Cílem je vytvořit lepší pracovní normy a tlak na vedení Zary, které má problém svým zaměstnancům vyplatit mzdy, které jsou opravdu velmi nízké. Vedení Zary nepředpokládalo, že nevyplacení mezd takto skončí a může z toho být mnohem větší skandál jak se zdá. Chování takové známé společnosti jim totiž může velmi uškodit a ubrat zákazníků po celém světě. Pokud by se dokonce ozvali i dělníci z jiných zemí, společnost ZARA by měla mnohem větší problém a musela by čelit obrovské negativní kritice.

Kam dál?

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Další články