Vzala meloun a smíchala ho se zázvorem. Za 15 minut připravila neuvěřitelně osvěžující koktejl. Hosté nenechali ani kapku!

1677
Sdílejte

Postup práce

Čerstvý zázvor nastrouhejte na jemno a přes jemné sítko co nejvíce vymačkejte do kastrůlku. Přidejte limetkovou a citronovou šťávu, cukr a zahřívejte na mírném plameni za stálého míchání, dokud se cukr zcela nerozpustí. Směs přiveďte k varu, odstavte a nechte zchladnout.

Mezi tím vložte oloupaný meloun bez semen do mixéru a rozmixujte ho na pyré.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články