A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!

2436
Sdílejte

Pracovní postup

Tvaroh a kysanou smetanu dobře utřete, popřípadě vyšlehejte ve šlehači. Přidejte najemno nasekaný kopr, citronovou šťávu a nakonec dochuťte solí a pepřem.

Svěží letní potěšení v podobě tvarohovo-koprové pomazánky. Stačí křehké chleby, nebo krekry a skvělá svačinka je na stole. Dobrou chuť.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články