Hotovou směs nalijte do vhodné nádoby a vložte do mrazáku. Zhruba po 3 hodinách ji promíchejte vidličkou. Nechte opět asi 2 hodiny v mrazáku, poté vyndejte a promíchejte. Pokud je směs moc zmrzlá, nechte povolit, promíchejte a servírujte do připravených sklenic. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Famózní dezert, jehož příprava vám zabere 5 minut: Nakrájené ovoce se sušenkami zalijete pudinkovým krémem a máte pochoutku jako hrom !
- Babiččiny kynuté buchty s povidly : Těsto jemné jako obláček, i třetí den jsou jako čerstvě upečené!
- Linecké ořechové kostky: Stačí pár ingrediencí a tato fantastická pochoutka je na stole!
- 5minutová HRNČEKOVÁ bábovka i pro úplné začátečníky: Nejjednodušší recept pod sluncem a chutná božsky !