Potěšila své děti domácí jahodovou tříští: bez konzervantů, barviv a dalších chemikálií. Osvěžující a zdravá pochoutka pro všechny generace!

2077
Sdílejte

Hotovou směs nalijte do vhodné nádoby a vložte do mrazáku. Zhruba po 3 hodinách ji promíchejte vidličkou. Nechte opět asi 2 hodiny v mrazáku, poté vyndejte a promíchejte. Pokud je směs moc zmrzlá, nechte povolit, promíchejte a servírujte do připravených sklenic. Dobrou chuť.

Domácí tříšť pro osvěžení v horkém létě. Nic nezkazíte, když ji ozdobíte kouskem jahody a lístkem čerstvé máty.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články