Nastrouhala cuketu, smíchala ji s cukrem a za 20 minut servírovala luxusní moučník. Plech byl prázdný dřív, než řekla dobrou chuť!

2691
Sdílejte

Těsto nalijte na plech vyložený pečícím papírem a vložte do trouby předehřáté na 170 stupňů. Pečte cca 20 minut, propečenost zkoušejte špejlí, nebo špagetou. Hotový moučník nechte vychladnout a potřete ho vaší oblíbenou marmeládou. Nakonec posypte kokosem. Dobrou chuť.

Jednoduchý a velice chutný moučník pro náročné mlsouny. Úžasný je zejména s borůvkovou marmeládou.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články