77 letá matka nosí na zádech ochrnutého syna, dělá to už 59 let … Tomuto se říká MATEŘSKÁ LÁSKA!

10591
Sdílejte

Chlapec se narodil zdravotně postižený. Prognózy lékařů Olgu zcela zklamaly. Řekli jí, že Predrag bude po celý život zdravotně postižený. To však nezastavilo mladou matku. Rozhodla se vychovat chlapce s láskou a oddaností. Bydleli v malé chatrči, kterou jí dali její rodiče. Aby synovi umožnila růst a zůstat ve společnosti, zaměřila se na jeho vzdělání. Rozhodla se, že i přes postižení by měl chlapec učit. Každý den ho nosila na zádech do školy.

Roky prošly a Predrag se stal dospělým mužem. Olze byl pro její syna nabídnut invalidní vozík, aby ji už nemusel nosit na zádech, ale odmítla a tvrdila, že si vede skvěle. Zatímco stará žena dělá domácí práce, její syn také přiloží ruku k dílu. Používá levou ruku, která je zcela funkční. Predrag dělá krásné řemeslné výrobky, které rád dává přátelům a dětem sousedů.

Olze je již 77 let. Přiznává, že s věkem je těžší vypořádat se s každodenními povinnostmi, ale je ještě těžší a hořce přemýšlet o době, kdy zemře, a Predrag bude sám. Stará žena se obává, jak její syn bude žít. Bude prakticky bez peněz v starém rozpadajícím se domě. Dříve nebude schopen počítat s pomocí své rodiny a nebude z řemeslné práce moc vydělávat. Žena by chtěla, aby se o něj někdo postaral, když už nebude na naživu. Doufejme, že jejich osloví dobrá duše a Predrag nebude po smrti své matky sám.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články