Těchto 7 věcí považují ženy na mužích za nejvíce přitažlivé! Tímto nás ženy vždy dostanou!

2774
Sdílejte

3. Rty: Krásné, plné, měkké rty jsou dokonalá představa. Polibky s takovým mužem jsou vzrušujícím potěšením. Už jen při pohledu na takové plné mužské rty v ženách může vzbuzovat představu romantického a vášnivého líbání.

4. Žárlivost: Právě žárlivost je někdy velkým kamenem úrazu pro několik vztahy, ovšem nyní nemluvíme o přehnané, chorobné žárlivosti. Řeč je o milé, nenásilné formě žárlivosti, kdy žena vidí, že její partnerovi na ní opravdu záleží a chce si ji chránit před ostatními chlapy jako oko v hlavě. Vidět, že si na nás náš partner dává pozor je sexy a touží po tom každá žena.

5. Bradky: Existují ženy, které upřednostňují upravených a dokonale oholených mužů, avšak pak je také skupina žen, které jemnou nedbalost jistě ocení. Pěkná bradka působí velmi mužně a někdy až drsně, což je pro mnohé dámy velmi lákavé a sexy. Takový muž jim většinou připadá velmi silný a nebojácný, díky čemuž se při něm cítí bezpečně.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články