Tajný trik na pečené brambory mé babičky: Když je dáte do trouby takto, věřte, že na hranolky si už nikdo nevzpomene !

29416
Sdílejte
3. Když se trouba i s plechem zahřejí, přidáme do horkého oleje brambory a promícháme tak, aby se každý brambora v obalil olejovou směsí. Podle chuti můžeme přidat bylinky nebo koření.
4. Teplotu zvýšíme na 180-200 stupňů a pečeme, dokud brambory nejsou zlatavé na povrchu. Díky této metodě se na povrchu brambor vytvoří křupavá kůrka, která způsobí, že brambůrky budou extra chutné.
Přejeme vám dobrou chuť! :-)

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články