Rychlý jahodový cheesecake ve sklenici. Skvělé osvěžení v horkých dnech a jeho příprava zabere jen pár minut

6762
Sdílejte

Postup:

Sušenky polámeme na menší kousky, vložíme do mixéru a rozmixujeme (případně můžeme použít plastové sáček a sušenky rozdrtit dřevěným válečkem). Sušenkové drť smícháme se lžící cukru a 2 lžícemi rozpuštěného másla.

Recept pokračuje na další straně

Tvaroh smícháme se zbylým cukrem a zakysanou smetanou. V jiné misce si vyšleháme šlehačku a když je správně tuhá, opatrně ji vmícháme do tvarohové směsi.

Připravíme si čisté dezertní sklenice. Vrstvíme Sušenkové směs, krém a jahody. Dezert vložíme do na chvíli do lednice.
Dobrou chuť.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články