NEŠTĚSTÍ : Autobus ve Slaném naboural do zastávky ! Zemřelo dítě, tři lidé jsou zranění

3998
Sdílejte

V ulici Na Pískách v pražské Hanspaulce narazil autobus MHD do zastávky Dyrinka, zboural celý plot a opřel se o rodinný dům. Ve vozu bylo zraněno několik lidí.

Do zastávky, kde stáli lidé, vjel dvacet minut po poledni autobus bez cestujících. V tu chvíli doplňoval do svého vozidla pohonné hmoty na sousední čerpací stanici Aleš Maxima ze Slaného.

„Už jsem chtěl nasednout do auta a odjet, ale v tu chvíli jsem zaslechl obrovskou ránu. Jakmile jsem se otočil,uviděl jsem autobus, který vjel do zastávky. Svůj vůz jsem odstavil a hned utíkal na místo. Na zemi leželo dítě, opodál se ze země zvedal nějaký muž. Všude panoval obrovský chaos. Někteří svědci dítě zvedli a utíkali s ním do kamenné budovy s čekárnou. Další už telefonovali na linky tísňového volání záchranářů a policistů,“ popsal situaci bezprostředně po nárazu Maxima.

Článek pokračuje na další straně

Po pár minutách přijeli policisté, kteří nechali na místo přivolat záchranářský vrtulník.

Vrtulník se však vrátil prázdný. Zraněni byli celkem čtyři lidé. Mezi nimi také osmiletý chlapec, který měl jet ze školy autobusem domu, ten ale nakonec podlehl vážným zraněním.

„Nezletilá osoba utrpěla velmi vážná poranění, kterým přes veškerou snahu záchranářů podlehla,“ uvedla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články