Naservírujte si čokoládové lasagne. Tento recept vás ohromí !

2796
Sdílejte
3. Uvaříme si čokoládový pudink a až když vychladne, dáme ho na krémovou vrstvu. Necháme to takto odstát alespoň 10 minut a potom na závěr, naneseme druhou polovinu šlehačky. Ozdobíme dle vlastního vkusu a chuti, a to buď strouhanou hořkou čokoládou nebo jinými čokoládovými ozdobami. Takto připravený zákusek ještě necháme 4 a více hodin ztuhnout v lednici, abychom z něj měli co možná nejlepší požitek.
Dobrou chuť!

Kam dál?

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

Bleskově rychlé tiramisu do sklenice s tou nejlepší chutí – hotové za 15 minut !

Další články