Naservírujte si čokoládové lasagne. Tento recept vás ohromí !

5710
Sdílejte
3. Uvaříme si čokoládový pudink a až když vychladne, dáme ho na krémovou vrstvu. Necháme to takto odstát alespoň 10 minut a potom na závěr, naneseme druhou polovinu šlehačky. Ozdobíme dle vlastního vkusu a chuti, a to buď strouhanou hořkou čokoládou nebo jinými čokoládovými ozdobami. Takto připravený zákusek ještě necháme 4 a více hodin ztuhnout v lednici, abychom z něj měli co možná nejlepší požitek.
Dobrou chuť!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články