Famózní šlehačkový zákusek s čokoládovým překvapením

7604
Sdílejte

1. Smetanu vyšleháme dotuha se ztužovačem.

2. Tvaroh utřeme s práškovým a vanilkovým cukrem a zlehka přidáme do šlehačky.

3. Do pomerančové šťávy dáme nabobtnat želatinu podle návodu na obalu.

4. Potom ji mírně nahřejeme (nevaříme), hned přimícháme za 3 lžíce tvarohového krému a vmícháme do zbylého krému.

Recept pokračuje a další straně

5. Do středně velkého podlouhlého hlubšího podnosu nebo plechu postupně ukládáme těsně vedle sebe vrstvu kakaových sušenek krátce namočených ve vychladlé kávě.

6. Každý potřeme krémem a rovnoměrně uhladíme. Pokračujeme ve třech vrstvách, zakončíme krémem. Odložíme na chladné místo dobře ztuhnout. Pokapeme čokoládovou polevou a nakrájíme na kostičky.Dobrou chuť.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články