1. Smetanu vyšleháme dotuha se ztužovačem.
2. Tvaroh utřeme s práškovým a vanilkovým cukrem a zlehka přidáme do šlehačky.
3. Do pomerančové šťávy dáme nabobtnat želatinu podle návodu na obalu.
4. Potom ji mírně nahřejeme (nevaříme), hned přimícháme za 3 lžíce tvarohového krému a vmícháme do zbylého krému.
Recept pokračuje a další straně
5. Do středně velkého podlouhlého hlubšího podnosu nebo plechu postupně ukládáme těsně vedle sebe vrstvu kakaových sušenek krátce namočených ve vychladlé kávě.
6. Každý potřeme krémem a rovnoměrně uhladíme. Pokračujeme ve třech vrstvách, zakončíme krémem. Odložíme na chladné místo dobře ztuhnout. Pokapeme čokoládovou polevou a nakrájíme na kostičky.Dobrou chuť.