Dokonalá pestrá roláda, po které se jen zapráší

5718
Sdílejte

Postup přípravy

1. krok
nejdříve si v horké vodě utřeme kakao..Vyšleháme bílky s polovičním cukrem do sněhu..Zvlášť vyšleháme žloutky s druhou polovinou cukru přidáme olej, mléko..Potom vmícháme mouku a promícháme..nakonec zlehka vmícháme bílkový sníh ..

2. krok
Těsto rozdělíme na dvě časti..Nalejeme žluté těsto na plech vyložený s pečícím papírem (25 x 35) a potom cik cak přelijeme hnědým těstem ..

3. krok
Piškot pečeme ve vyhřáté troubě na 200 ° C..Hned při vložení plechu teplotu snížíme na 180 ° C a pečeme podle trouby 15 – 20 minut..Upečený piškot překlopíme na utěrku kterou si posypeme práškovým cukrem, stáhneme pečící papír a roládu zkrutné a necháme takto vychladnout ..

Recept pokračuje na další straně

4. krok
Nejdříve si vyšleháme šlehačku..potom zvlášť mascarpone s cukrem..Potom k mascarpone přidejte šlehačku a spolu promíchejte.Krém rozdělíme na 2 části.

5. krok
Do jedné části vmíchejte mleté ​​sušenky, a do druhé přidejte rozpuštěnou mléčnou čokoládu kterou si ale nechte vychladnout ..

6. krok
Rozbalte roládu..Později naneste sušenkovou nádivku, a potom čokoládovou .. z každé si trochu nechte na ozdobu.Z hořké čokolády nastrouhejte a posypte čokoládovou náplň, můžete použít i hobliny..Roládu svineme ..

7. krok
Povrch potřete krémem který jste si ušetřili a dejte do lednice alespoň na 2 hodiny zatuhnout a zachladit..Taktéž můžete krémy potřít vrch a nebo ozdobit vyšlehanou šlehačkou.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články